محمدرضا بابایی، استاندار یزد، در نشست ستاد مدیریت بحران منطقه یزد با تأکید بر آمادگی کامل ذخایر سوختی کشور، از مردم خواست تا بدون نگرانی و هیجان، به شایعات توجه نکنند.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ محمدرضا بابایی در نشست ستاد مدیریت بحران منطقه یزد و در جمع مدیران شرکت نفت استان، بر اهمیت حیاتی رعایت تدابیر پدافند غیرعامل تأکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت حفظ امنیت محموله‌های سوختی اظهار داشت: باید با رعایت نکاتی مانند ایجاد فاصله ایمن بین تریلرها و ماشین‌های حامل سوخت در زمان بارگیری، تخلیه و تردد، محموله‌ها را از هرگونه آسیب احتمالی و تیررس دشمن در امان نگه داشت.
محمدرضا بابایی در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، با هدف آرامش‌بخشی به افکار عمومی تأکید کرد: ایران یکی از مراکز اصلی و مهم تولید سوخت در دنیاست و پیش‌بینی‌های لازم برای تأمین سوخت به اندازه کافی انجام شده است.
وی افزود: مردم عزیز یزد و سراسر کشور بدانند که هیچ مشکلی در تأمین انواع میعانات سوختی وجود ندارد و حتی در صورت بروز مشکل در یک نقطه، ظرفیت‌های جایگزین به سرعت وارد عمل خواهند شد؛ بنابراین نیازی به رفتارهای شتاب‌زده و هیجانی نیست.