استاندار یزد از وفور روغن خوراکی در انبارهای استان خبر داد و گفت: مشاهده قفسه خالی روغن های خوراکی در فروشگاه‌ها به منزله احتکار و عدم عرضه تلقی شده و پرونده متخلفین به تعزیرات حکومتی ارجاع داده خواهد شد‌.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ نشست کارگروه تنظیم بازار استان یزد به ریاست استاندار و به منظور بررسی آخرین وضعیت تامین و توزیع کالاهای اساسی و ارائه گزارش تحلیلی عملکرد توزیع اقلام کالا برگ در استان و نیز اقدامات انجام شده در خصوص نظارت بر بازار در شهرستان یزد برگزار شد.
استاندار یزد در جریان این نشست و در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر نظارت ویژه بر اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: نظارت بر عدم قطعی احتمالی سامانه و نیز پاسخگویی به ابهامات مردم در خصوص این طرح با جدیت دنبال خواهد شد.
محمدرضا بابایی با اشاره به بررسی دقیق موجودی کالاهای اساسی در استان تصریح کرد: با توجه به گزارش سازمان جهاد کشاورزی محصولات مرتبط با طرح مزرعه تا سفره، جوجه ریزی و موجودی برنج و روغن در استان مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه روغن خوراکی به وفور در انبارهای استان وجود دارد گفت: مشاهده قفسه خالی روغن های خوراکی در فروشگاه‌ها به منزله احتکار و عدم عرضه تلقی شده و پرونده متخلفین به تعزیرات حکومتی ارجاع داده خواهد شد‌.
استاندار یزد در ادامه از آمادگی یکی از واحد‌های تولیدی استان برای تولید روغن خوراکی خبر داد و عنوان کرد: به منظور بررسی این موضوع نشستی با حضور مدیران عامل بانک‌های استان برگزار و سازوکارهای اجرای این ایده مشخص می‌شود.
رئیس کارگروه تنظیم بازار استان یزد در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: مبلغ یارانه یک میلیون تومانی واریز شده برای هر ایرانی به هیچ عنوان ثابت نبوده و بر اساس قیمت ارز، افزایش خواهد یافت.