شورای اداری اداره کل ورزش و جوانان استان یزد با حضور معاونین و روسای ادارات شهرستان ها به میزبانی‌شهرستان اردکان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر ، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در این نشست با تقدیر از زحمات روسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها در راستای توسعه ورزش و جوانان گفت : برنامه ریزی از مهم ترین مسائل برای توسعه و رسیدن به اهداف عالی و سیاست های کلی تعریف شده ، است که انتظار می رود با برنامه ریزی وضعیت کنونی و چشم انداز ترسیم شود و نسبت به آن کار شود.

هاشمی با بیان اینکه نگاه ما به شهرستان ها عدالت محور است ‌افزود : یکی از راهکارهای توسعه پایدار، توسعه متوازن همه حوزه های ورزش و جوانان در شهرها و روستاهاست.

‎وی بیان‌داشت : توسعه ورزش به عنوان اقدام اساسی برای تامین و تربیت سرمایه انسانی سالم و تندرست و داشتن جامعه با نشاط یک وظیفه ملی و خاص ارگان ویژه ای نیست بلکه همه اداره و سازمان ها باید گامی در خصوص توسعه ورزش و حمایت از هیات های ورزشی بردارند.
‎یکی از پایدارترین راه‌های جلوگیری از آسیب های اجتماعی، ناهنجاری‌های رفتاری و سالم‌سازی محیط و زندگی اجتماعی، توسعه ورزش است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد تصریح کرد: با توجه کمبود اعتبارات باید از بخش های خصوصی و خیری جذب و استفاده شود تا بتوان ضمن توسعه‌زیرساخت ها در مباحث‌دیگر‌ نیز‌ اقدام‌شود.

هاشمی خاطرنشان کرد : دیدگاه و توقع اداره‌ کل نسبت به هر شهرستان متفاوت است زیرا ساختار و جمعیت هر شهرستان متفاوت است و با برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت شاهد افزایش سرانه ورزش در سطح شهرستان ها باشیم

وی افزود : روسای ادارات شهرستان ها یکی از سخت ترین پست ها در حوزه ورزش و جوانان است که با وجود روسای توانمند و زبده و با توانمندی کارهای شهرستان به نحو احس انجام می‌دهند و با تمام وجود نسبت به راه حل های مناسب در شهرستان اقدام و بحو شایسته حل ‌فصل نماین