رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد گفت: با توجه به اینکه یزد به عنوان حسینیه ایران معروف است و سال ها است که به عنوان قطب گردشگری مذهبی و فرهنگی ایران شناخته شده است این ظرفیت را دارد به عنوان پایتخت گردشگری رمضان نیز معرفی گردد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ بی بی فاطمه حقیرالسادات رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد افزود: در کمیسیون گردشگری پیشنهاد شد تا اولین رویداد ملی گردشگری رمضان در نوروز ۱۴۰۴ به میزبانی یزد برگزار شود و قبل از کشوری، در سطح استان نیز اجرا شود‌.

به گفته وی، در بحث گردشگری رمضان ۴ بخش از جمله آیین های مرتبط با این ماه، نوا و موسیقی و تواشیح، خوراک ها مخصوص ماه رمضان و مناسبت های مذهبی در نظر گرفته شده است.

حقیرالسادات ادامه داد: در نوروز ۱۴۰۴ باتوجه به اینکه تقارن بهار قرآن و طبیعت است در کمیسیون گردشگری پیشنهاد شده است رویداد گردشگری رمضان از ۴ تا ۱۱ فروردین برگزار شود.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد گفت: تاکنون بیش از ۹۰ نوع خوراک رمضان در سراسر ایران و ۸۰ آیین و برنامه ویژه ماه مبارک رمضان شناسایی شده است که اگر گردشگری ملی رمضان اجرا شود برای شهروندان و مسافران إرائه خواهد شد.

گفتی است مقرر شد این طرح بررسی و بعد از إرائه در صحن شورا، درصورت تأیید، در سال ۱۴۰۴ اجرا شود.