سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: یزد جزء پنج استان برتر در همه حوزه های درمانی است و به عنوان قطب درمان کشور محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر، سید مهدی هاشمی باجگانی با اشاره به اینکه یزد به یکی از بهترین قطب‌های درمان و خوش نام در زمینه پزشکی تبدیل شده است افزود: یزد نسبت به سایر استان‌ها در حوزه درمان وضعیت بسیار مناسبی دارد.

وی اظهار داشت: استان یزد در شاخص نسبت تخت به جمعیت،تعداد بیمارستان‌ها ،تعداد پرستار و کارکنان بیمارستانی و تجهیزات پزشکی یکی از استان های برتر در سطح کشور است.

هاشمی باجگانی خاطر نشان کرد: درحال حاضر هدف گذاری ما از بیمارستان‌های معمولی به سمت بیمارستان‌هایی با اهداف تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته نظیر بیمارستان فوق تخصصی پیوند با ۷۰ درصد پیشرفت، بیمارستان سرطان تامین اجتماعی و بیمارستان پیوند کلیه است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تصریح کرد: دارا بودن ۲۰ مجله علمی – پژوهشی و وجود ۲۰ مرکز دانش بنیان با محوریت سلامت از موفقیت‌های دانشگاه است.

وی با اشاره به ارائه طرح‌های مختلف در زمینه جوانی جمعیت گفت: قرارگاه استانی جوانی جمعیت در سطح استانداری تشکیل شده و در سازمان‌های مختلف از جمله دانشگاه، به صورت مستمر،نشست های قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت  برگزار می شود و امیدواریم در آینده شاهد نتایج آن  در جامعه باشیم.