معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان اعلام کرد: یزد با ۴۶ واحد فعال مرغ تخمگذار و ظرفیت بیش از ۳/۲ میلیون قطعه مرغ، در تولید و صادرات تخم مرغ پیشرو بوده و ۵۵ درصد محصول خود را به سایر نقاط کشور صادر می کند.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ مهدی غیب اللهی اعلام کرد: در یزد روزانه ۱۲۰ تن تخم مرغ تولید می‌شود و این در حالی است که نیاز استان ۵۳ تن در روز بوده و مازاد آن به استان های همجوار به خصوص در جنوب و شرق کشور صادر می شود.

وی افزود: تخم مرغ به عنوان شاخص سنجش کیفیت پروتئین های غذایی حاوی ۸۵ کیلو کالری انرژی بوده و شامل اسید های آمینه ایده آل در تغذیه است.

به گفته این مقام مسئول؛ صنعت تولید تخم مرغ نقش مهمی در اشتغالزایی و امنیت غذایی کشور دارد، این محصول با هزینه تولید کم، به آسانی در دسترس همه اقشار جامعه قرار میگیرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان ضمن بیان این که مصرف سالانه تخم مرغ توسط یک فرد از ۱۱ به ۱۵ کیلوگرم افزایش داشته، گفت: این ماده به ویژه برای زنان باردار و کودکان در سنین رشد بسیار مفید بوده و مصرف روزانه آن باعث محافظت از چشم ها در برابر پیری می شود.

غیب اللهی در پایان خاطرنشان کرد: تخم مرغ تنها یک غذای ساده نیست بلکه منبع غنی از مواد مغذی ضروری برای رشد، سلامت و زندگی بهتر محسوب می‌شود، تولید آن نسبت به بسیاری از منابع پروتئینی دیگر اثر زیست محیطی کمتری دارد و می‌تواند بخشی از راه حل جهانی برای تغذیه پایدار باشد.