دانشگاه یزد تابستان ۱۴۰۴ را با وجود محدودیت‌های زمانی و مالی، به فرصتی برای ارتقای زیرساخت‌ها و خدمات دانشجویی تبدیل کرد تا سال تحصیلی جدید را در محیطی امن، راحت و پویا آغاز کند. تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها، ساماندهی فضاهای رستورانی، بهبود سامانه‌های رفاهی و پیگیری امور بیمه و وام‌های دانشجویی از جمله اقدامات مهم این دانشگاه بود.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ دکتر قاسم امیریان معاون دانشجویی دانشگاه یزد ضمن تبریک به دانشجویان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، گزارشی از مهم‌ترین اقدامات تابستانی ارائه داد. این اقدامات شامل تعمیر و بهسازی برخی خوابگاه‌ها، رایزنی با پیمانکاران مختلف برای افزایش رقابت و بهبود کیفیت خدمات، بازنگری در قراردادهای رستوران‌های مکمل، حضور در جلسات و بازدیدهای حضوری و کارگاهی کارشناسان تغذیه سازمان امور دانشجویی به‌عنوان دانشگاه مجری طرح نوین تغذیه، ساماندهی و بهبود فضاهای رستورانی، پیگیری بیمه حوادث و اردوهای دانشجویی، بازتعریف فرآیندهای خدمات رفاهی، ارتقای سامانه‌های دانشجویی و مشارکت فعال در نشست‌های تخصصی و استانی بود.

او با اشاره به محدودیت زمانی تابستان امسال گفت: به طور معمول فرصت تعمیرات تابستانی تا پایان شهریور فراهم است، اما امسال به دلیل بازگشایی زودهنگام دانشگاه و آغاز فعالیت‌های آموزشی از هشتم شهریورماه، این زمان کاهش یافت. از طرفی بودجه‌های تعمیراتی نیز به صورت محدود و دیرهنگام تخصیص داده شد، با این حال تلاش شد در چارچوب اعتبارات مالی موجود، اقداماتی شایسته برای دانشجویان فراهم شود.

وی یکی از مهم‌ترین اقدامات تابستانی را بهسازی محیطی دو خوابگاه دانشجویی در مجموعه سرای پسران و دختران بر اساس اعتبار تخصیص‌یافته و شرایط خاص بعد از جنگ ۱۲ روزه عنوان کرد و افزود: عملیات تعمیر، رنگ‌آمیزی و اصلاح روشنایی طبقه فوقانی خوابگاه مریم در مجموعه دختران و بلوک خوابگاهی مهندس عطایی در مجموعه پسران به طور کامل انجام شد. همچنین فضایی جدید به عنوان فروشگاه مواد غذایی مجموعه خوابگاهی پسران فراهم شد و برخی اصلاحات بهداشتی در سرای شقایق صورت گرفت. تعمیرات جزئی و سم‌پاشی همه بلوک‌های خوابگاهی و تجهیز سردخانه‌های سلف‌های غذاخوری و تأمین مواد اولیه غذایی نیز از دیگر اقدامات مهم تابستان بود.

معاون دانشجویی دانشگاه ادامه داد: علی‌رغم توصیه‌های ابلاغ‌شده پس از جنگ تحمیلی اخیر مبنی بر تخلیه کامل سراهای دانشجویی، دانشگاه یزد بنا به موقعیت استان و با تشخیص هیئت‌رئیسه، ارائه خدمات خوابگاهی را به‌صورت محدود برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برخی طرح‌های ملی مانند جام آبی و دانشجویان بین‌الملل فراهم نمود.

وی تسهیل ورود و خروج دانشجویان و افزایش امنیت خوابگاه‌ها را از دیگر اقدامات مهم حوزه دانشجویی برشمرد و گفت: سامانه حضور و غیاب با قابلیت تشخیص چهره در ورودی گیت‌ها و غذاخوری‌ها که از نیمسال قبل در دستور کار قرار گرفته بود، تکمیل و برخی تنظیمات و قابلیت‌ها طی جلسات متعدد کارشناسی با پیمانکار این بخش در تابستان، مورد توجه قرار گرفت.

امیریان در خصوص پیگیری‌های حوزه رفاه دانشجویی گفت: کلیه درخواست‌های وام دانشجویی از سوی دانشگاه به صندوق رفاه ارسال و با جدیت پیگیری شد که به‌استثنای تعدادی از درخواست‌ها که توسط صندوق تأیید نشد، مابقی درخواست‌ها تأیید و به حساب دانشجویان واریز شد.

وی ادامه داد: در خصوص بدهی‌های معوق برخی دانشجویان که باید به‌صورت یکجا به حساب صندوق رفاه واریز می‌شد، با پیگیری‌های دانشگاه موافقت شد این بدهی‌ها به شکل اقساطی پرداخت شود.

دکتر امیریان، درباره فعالیت‌های ورزشی تابستان اظهار کرد: در تابستان امسال، دانشگاه یزد حضور فعالی در رویدادهای ورزشی داشته است. از جمله، شرکت در المپیاد ورزش‌های فناورانه در سه رشته‌ فناوری، دیجیتال و فیجیتال، حضور در مسابقات تنیس روی میز قهرمانی کارکنان دانشگاه‌های کشور و همچنین برگزاری ۴۵ کلاس ورزشی تابستانه برای فرزندان کارکنان که با استقبال ۷۲۲ نفر همراه بود.

معاون دانشجویی دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: این موفقیت‌ها بدون همکاری ریاست دانشگاه، حمایت هیئت‌رئیسه به‌ویژه معاونت اداری و مالی، همراهی واحدهای مختلف مانند مدیریت طرح‌های عمرانی، مدیریت امور عمومی و پشتیبانی، مدیریت امور حقوقی و قراردادها و همکاری روسای حوزه دانشجویی و همه همکاران سخت‌کوش محقق نمی‌شد. لذا بدین‌وسیله از زحمات تک‌تک این عزیزان، صمیمانه قدردانی می‌کنم.