رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان یزد از آغاز فرآیند استقرار سند ملّی دانش‌بنیان امنیت غذایی و تغذیه در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر ، دکتر محمد هادی فرح زادی افزود: این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و با هدف ارتقای سلامت، کاهش نابرابری‌های تغذیه‌ای و ایجاد نظامی پایدار در تأمین و مصرف مواد غذایی تدوین شده است.

وی تصریح کرد : سند ملی دانش‌بنیان تغذیه (افق ۱۴۱۱-۱۴۰۲)، با رویکردی علمی، بین‌بخشی و با تأکید بر توان داخلی، تلاش می‌کند تا با کاهش نابرابری‌های تغذیه‌ای، ارتقای امنیت غذایی، و توسعه الگوهای سالم مصرف، بنیانی پایدار برای سلامت جامعه ایجاد کند.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان خاطرنشان کرد: استقرار این سند در استان یزد با محوریت استانداری و همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط، ضرورتی انکارناپذیر برای آینده‌ای سالم و پایدار است.