استاندار یزد با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم حفظ همبستگی ایجاد شده در کشور گفت: سازمان تبلیغات اسلامی به رغم عدم برخورداری از اعتبارات لازم، رسالت‌های تبلیغاتی و تبیینی خود را به بهترین نحو انجام داده است.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر ، نشست استاندار یزد و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور برگزار و پیرامون برنامه های تبیینی و تبلیغی ایام محرم و مسائل مربوط به جنگ ۱۲ روزه تحمیلی بحث و تبادل نظر شد.

استاندار یزد در این نشست با اشاره به اتفاقات تلخ و شیرین در جریان جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: به لحاظ از دست دادن فرهیختگان نظامی و دانشمندان هسته‌ای اتفاقات تلخ و به واسطه اثبات بازدارندگی قوی برای نظام جمهوری اسلامی و همبستگی مردم اتفاقات شیرینی را شاهد بودیم.

وی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم حفظ اتحاد و همبستگی ایجاد شده در بین مردم اشاره و تصریح کرد: دشمنان ایران تمام تلاش خود را برای گسست بین روحانیون و مردم انجام دادند اما به لطف پروردگار با شکست مواجه شدند.

محمدرضا بابایی با اشاره به هدایت‌ها و دوراندیشی‌های رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: امروز همگان بر تدبیر ایشان مبنی بر اینکه «چنانچه دشمن را در خانه خود زمین گیر نکنیم باید در کشور با آنها بجنگیم» اذعان دارند.

وی در ادامه یادآور شد: خوشبختانه فرماندهان ارشد نظامی جمهوری اسلامی ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی به هیچ عنوان غفلت نکردند و امروز نیز با تمام توان در حال تقویت بنیه دفاعی و نظامی کشور هستند.