رئیس دامپزشکی اشکذر بر اهمیت نظارت بر بهداشت فرآورده‌های خام دامی تأکید کرد و از مردم خواست تخلفات بهداشتی را به فوریت‌های دامپزشکی 1512 گزارش دهند.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر ،علی نیک بین رئیس دامپزشکی شهرستان اشکذر گفت: برنامه ریزی و نظارت بر اجرای اصول بهداشت و مدیریت بیماری‌ها، از مراکز تولید فرآورده‌های خام دامی تا عرضه‌ی آن در بازار توسط دامپزشکی صورت می‌گیرد تا افراد جامعه که از صبحانه تا شام از انواع این فرآوده‌ها استفاده می‌کنند، از سلامت آن‌ها مطمئن و از خطر بروز بیماری‌ها مصون باشند. به شرط آن که در حین خریداری، حمل و نقل، آماده سازی، نگهداری و مصرف نیز به نکات بهداشتی توجه داشته باشند و محصولی را که سالم تولید شده است، ناسالم مصرف نشود.
علی نیک بین افزود؛ بازرسان دامپزشکی به طور مرتب از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی بازدید می‌کنند تا از رعایت شرایط بهداشتی و استانداردهای لازم اطمینان حاصل شود.
وی خاطرنشان کرد:  در این نظارت ها بر نحوه نگهداری و انبار کردن فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه نظارت می‌شود تا از فاسد شدن و آلودگی این محصولات جلوگیری شود.
نیک بین تاکید کرد؛ در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد و فرآورده‌های غیربهداشتی از چرخه عرضه خارج می‌شوند.
وی در پایان از مردم محترم اشکذر درخواست کرد تا در صورت مشاهده عدم رعایت بهداشت در حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط مراکز عرضه با فوریتهای دامپزشکی ۱۵۱۲ تماس حاصل فرمایندو موارد را برای پیگیری از طرف دامپزشکی شهرستان گزارش نمایند.