به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ علی محمد هوشمند اظهار داشت: با هماهنگی و برنامه ریزی انجام شده و با تامین به موقع آرد، نانوایان نیز در این شرایط بصورت ویژه نسبت به خدمات رسانی اقدام می نمایند.
وی از تشدید نظارت بازرسین جهادکشاورزی و دیگر نهادهای نظارتی بر فروشگاه های عرضه کننده کالاهای اساسی خبر داد و افزود: رصد نامحسوس فروشگاه ها در دستور کار بازرسین قرار دارد که علاوه بر کنترل موجودی کالاهایی مانند برنج، روغن، شکر و دیگر اقلام اساسی با هر گونه گرانفروشی و احتکار نیز برخورد خواهد شد.
این مسئول خاطر نشان کرد: تمهیداتی در جهت تامین روغن ، شکر ، تخم مرغ و…. اتخاذ شده است تا کمبودی در این زمینه در سطح فروشگاههای شهرستان به وجود نیاید و مردم نیز هیچ گونه نگرانی در خصوص تامین کالاهای اساسی نداشته باشند و به اندازه نیاز خود نه صرفا ذخیره سازی، خرید نمایند.
هوشمند از فعالیت سه نانوایی پدافندی در شهرستان خبر داد و افزود: ساز و کاری طراحی شده است که در مواقع بحرانی، دو نانوایی در سطح شهر ابرکوه و یک نانوایی در سطح شهر مهردشت با سوخت جایگزین بتواند نان پخت کند و نیاز مردم را تامین کند.
مدیر جهادکشاورزی در پایان از کلیه شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه گرانفروشی و احتکار، در سامانه ۱۲۴ اقدام به ثبت گزارش نمایند تا بازرسین جهادکشاورزی و دیگر نهادهای نظارتی با متخلفین برخورد قانونی کنند.
Sunday, 3 August , 2025