مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخ‌گویی به شکایات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تقدیر از عملکرد آبفا استان یزد در مدیریت بحران تعرض به خط انتقال آب، بر نقش کلیدی نظارت برای موفقیت در مدیریت تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر،  محرمی مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخ‌گویی به شکایات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، در جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت آبفای استان ضمن بررسی وضعیت مدیریت بحران ناشی از تعرض به خط انتقال آب، عملکرد شرکت آبفای استان را مثبت ارزیابی کرد و آن را تجربه‌ای ارزشمند در حوزه مدیریت دانست.

او با اشاره به اینکه در مدیریت باید “بزرگ فکر کرد و کوچک عمل کرد”، اظهار داشت: برای موفقیت در زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی، شغلی و مدیریت باید بزرگ فکر کرد و کوچک عمل کرد و بسیاری از مشکلات به فکرهای کوچک و عدم اقدام به اندازه و به موقع است .

محرمی با بیان اینکه مدیریت، یعنی تصمیم‌گیری و اجرا، افزود: نمی‌توان نظارت را از مدیریت جدا دانست و پیگیری، حلقه مفقوده‌ای است که باید تقویت شود.

مدیرکل دفتر بازرسی با تأکید بر مهارت‌آموزی و توانمندسازی مدیران گفت: امروز در صنعت آب و فاضلاب با شرایط دشواری روبه‌رو هستیم و ناترازی موجود، محصول مدیریت فعلی نیست اما مسئولیت رفع آن بر دوش مدیران فعلی است.

او نظارت بر اصلاح و تکمیل پروژها را از وظایف حوزه های تخصصی برای مدیریت دانست و تصریح کرد: هدف از نظارت بهبود ،تسهیل و تسریع در تصمیم و اجرا می باشد و از دیگر نیازهای مهم رسیدن به نتایج مطلوب پی گیری مستمر و موثر است.

محرمی در ادامه با اشاره به شعار سال صنعت آب کشور با عنوان کار که نماد “کیفیت، اقتصاد و رضایت” است، اظهار داشت: کیفیت بهره‌برداری، خدمات‌رسانی، آموزش مستمر و رضایت کارکنان و مشترکان از جمله ارکان اساسی این صنعت است.

او با تأکید بر اهمیت اقتصاد آب گفت: آب یک کالای اقتصادی است و هوش تجاری همکاران باید در این زمینه تقویت شود تا نگرش اقتصادی به منابع آبی گسترش یابد.

مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخ‌گویی به شکایات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در پایان یادآور شد: با توجه به این که حدود ۲۰۰ هزار پرسنل در صنعت آب و برق شاغل می باشند می توان با سرمایه گذاری آموزشی موثر گام های مفیدی در حوزه فرهنگ مصرف و اقتصاد آب و برق برداشت و ما برای رسیدن به این اهداف باید از خودمان آغاز نماییم .