مدیرکل بانوان و خانواده استانداری یزد با تأکید بر نقش بی‌بدیل جوانان در بالندگی ایران گفت: ازدواج آسان، آگاهانه و فرزندآوری امیدوارانه، چراغی است که امروز می‌افروزیم تا فردا، خانه و میهن‌مان پُرنورتر بتابد.

به گزارش پایگاه خبری به نقل از روابط عمومی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد، فاطمه دانش یزدی، بعداز ظهر امروز در چهارمین روز از هفته ملی جمعیت، که به نام«تشویق جوانان به ازدواج آسان و فرزندآوری» نامگذاری شده است، اظهار کرد: جوانان، قلب تپنده‌ی آینده این سرزمین‌اند و ازدواج و فرزندآوری، گام‌هایی امیدآفرین در مسیر ساختن فردایی بهتر برای ایران عزیزمان است.

وی با اشاره به دغدغه‌های امروز جوانان، افزود: ما در حوزه بانوان و خانواده تلاش کرده‌ایم با طراحی و اجرای برنامه‌هایی نظیر آموزش‌های پیش از ازدواج، حمایت از ازدواج‌های ساده و آگاهانه و تقویت شبکه‌های مشاوره‌ای مسیر ازدواج را برای جوانان هموار سازیم.

مدیرکل بانوان خانواده استانداری یزد در ادامه استفاده هدفمند از ظرفیت خیرین و سازمان های مردم نهاد را از دیگر رویکردهای جدی برای تسهیل کردن شرایط ازدواج جوانان در استان یزد دانست و گفت: توجه به امر ازدواج و فرزندآوری مسئولیتی عمومی و به دوش آحاد جامعه است.

دانش یزدی همچنین با تأکید بر اهمیت فرزندآوری در پایداری جامعه و تعالی خانواده، تصریح کرد: خانواده‌های پُرفرزند نه‌تنها از برکت بیشتری برخوردارند، بلکه در پویایی فرهنگی و اجتماعی نیز نقش پررنگ‌تری ایفا می کنند.

وی با بیان این‌که پیگیری مشوق‌های لازم برای حمایت از فرزند آوری و ازدواج از جمله برنامه‌های تدوین شده استان یزد در دوره مدیریت جدید است، تأکید کرد: این مهم با عزمی جدی دنبال می شود.

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری یزد با نگاهی امیدوارانه خاطرنشان کرد: آنچه امروز نیاز داریم، دمیدن روح امید در دل جوانان است که با همدلی، حمایت و باور به توانمندی‌های این نسل، می‌توانیم شاهد رشد خانواده‌هایی خوش جمعیت پرنشاط، سالم و اثرگذار باشیم.

دانش یزدی در پایان ضمن دعوت از جوانان به شروعی ساده، پرمعنا و آگاهانه، تأکید کرد: آینده‌ای روشن در انتظار نسلی است که با امید و اراده گام برمی‌دارد، و ما همراه و پشتیبان آن‌ها خواهیم بود.