مدیر مخابرات منطقه یزد از بهره‌برداری ۱۰۵ طرح مخابراتی و همراه اول در سطح استان یزد با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۳۳۵ میلیارد ریال به مناسبت هفته ارتباطات خبر داد.

 

 

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ محمدرضا زارع ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، ارتقای کیفیت خدمات و تحقق عدالت ارتباطی در سراسر استان، طراحی و اجرا شده‌اند.
وی افزود: این طرح‌ها شامل ایجاد سایت‌های جدید تلفن همراه، ارتقای فناوری در سایت‌های موجود، اجرای مسیرهای فیبر نوری، تعویض دکل‌ها، بهینه‌سازی مسیرهای ارتباطی و راه‌اندازی سایت‌های USO است.
این مسئول همچنین به سایر محورهای این طرح‌ها اشاره کرد و گفت: ارتقای تجهیزات، توسعه زیرساخت شبکه تانوما، به‌روزرسانی تجهیزات اکتیو، اجرای شبکه کابل و کافونوری، تقویت سامانه‌های تأمین توان، نصب سوئیچ‌های دیتا، افزایش ظرفیت اینترنت خانگی و ایجاد بستر ارائه خدمات سرینو از جمله اقدامات انجام‌ شده در قالب این طرح‌ها بوده است.
زارع در پایان با تبریک هفته ارتباطات به همه فعالان این حوزه، افزود: مخابرات منطقه یزد با اجرای این طرح‌ها گام بزرگی در مسیر تحول دیجیتال و پوشش ارتباطی پایدار در استان برداشته و این روند با جدیت ادامه خواهد یافت.