به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ نیکونژاد افزود : در تدوین بودجه و برنامهریزی برای مدیریت شهر ، عدالت مکانی و توسعه متوازن شهر را در اولویت قرار دادیم تا تمام شهروندان، صرفنظر از محل سکونت خود، از امکانات و زیرساختهای شهری بهطور برابر بهرهمند شوند.
نیکونژاد گفت: بودجه سال جاری شهرداری یزد بر اساس سلسه نشست هایی است که در طول سال گذشته، نمایندگان مردم در شورا با مشارکت مردم و اهالی هر محله ، اقشار مختلف و نخبگان شهر ترتیب داده اند و درخواست های مردم را در صورتیکه نیاز به بودجه مجزا و ردیف جداگانه داشته است در بودجه سال ۱۴۰۴ پیش بینی کرده اند.
وی گفت در نهایت مقرر گردیده تمامی قراردادها، اعتبارات ، تخصیصها ، و کلیه فعالیتهای شهرداری در اجرای پروژه های عمرانی ، فرهنگی ، اجتماعی ورزشی و … به صورت واضح و شفاف در سامانه شفافیت و در اختیار مردم و رسانه قرار گیرد.
Wednesday, 6 August , 2025