مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد از شروع به کار بزرگترین واحد مکانیزه تولید نشائ در راستای کشاورزی پایدار در یزد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ محمدرضا غفاریان ضمن بازدید از واحد مکانیزه تولید نشائ، گفت: این واحد در مساحتی بالغ بر ۵ هزار متر مربع، سالانه ۳۰ میلیون نشاء تولید می‌کند.

وی افزود: استفاده از سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی مدرن، مصرف انرژی را بهینه و هزینه‌های تولید را تا ۳۰ درصد کاهش داده است.

به گفته این مقام مسئول؛ از ویژگیهای دیگر این تولیدی، طراحی و ساخت سایبان توری (NetHouse) برای حفاظت گیاهان در برابر آفات و شرایط محیطی نامساعد است.

غفاریان خاطرنشان کرد: در چهار ماه آینده و با تجهیز کامل این واحد به تکنولوژی‌های روز دنیا، تولید نشاء ۲۵ درصد در واحد سطح افزایش خواهد یافت.

لازم به ذکر است، ساخت واحد مکانیزه تولید نشائ در یک دوره چهار ماهه و با سرمایه‌گذاری صد میلیارد ریالی انجام و زمینه اشتغال مستقیم برای ۲۴ نفر را به همراه داشته است.