به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ زارع مدیر مخابرات منطقه اظهار داشت: در هفته ارتباطات سال جاری، ۱۲۲ پروژه مخابراتی و همراه اول با اعتبار و سرمایه گذاری بالغ بر ۱۳۸۷ میلیارد ریال در سطح استان راه اندازی و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
وی عنوان کرد : این طرح ها شامل تاسیس ، توسعه و جایگزینی سوئیچ و کافونوری در ۷ مرکز، تاسیس ، اجرای شبکه کابل و فیبر نوری ۵ نقطه، اجرای فیبرنوری ۵ سایت BTS می باشد.
مدیر مخابرات منطقه یزد در مورد اجرای پروژه های قابل بهره برداری در سطح استان افزود: ایجاد بستر سرویس تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت از طریق تانوما، تاسیس ، توسعه و افزایش تکنولوژی ۷۲ سایتBTS ، نصب سوییچ دیتا و توسعه ظرفیت اینترنت پرسرعت خانگی از طرح های قابل بهره برداری در هفته ارتباطات است.
زارع ایجاد بستر ارایه سرویس سرینو ، ایجاد ظرفیت زیرساخت داخل استانی و تعویض و تقویت سیستم پاور را از دیگر طرح های هفته ارتباطات بیان کرد.
گفتنی است با این پروژه های مخابراتی و همراه اول تعداد ۳۴۳ طرح از هفته ارتباطات سال گذشته تا کنون در استان یزد با سرمایه گذاری بالغ بر ۳۹۲۸ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
Monday, 4 August , 2025