مدیر مخابرات منطقه یزد با اشاره به نصب و راه اندازی تجهیزات شبکه فیبر نوری در استان یزد اعلام کرد: تا پایان شهریور ماه بالغ بر 22 هزار خانوار تحت پوشش شبکه فیبرنوری خانگی(FTTH) قرار خواهند گرفت.

به گزارش ‌پایگاه خبری یزدتیتر؛ زارع مدیر مخابرات با اعلام این خبر افزود: بر اساس برنامه ابلاغی از سوی شرکت مخابرات در خصوص پروژه توسعه فیبر نوری (نجما) در استان تا پایان شهریور ماه ۲۲ هزار و ۳۴۴ خانوار در شهرهای ابرکوه، اردکان، اشکذر، بافق، تفت، مهریز، میبد ، شاهدیه و یزد تحت پوشش شبکه فیبر نوری قرار خواهند گرفت.

زارع اظهار داشت: پیش بینی می شود با اجرای این پروژه تا پایان شش ماهه ی سال جاری ۸ هزار و ۶۲۰ مشترک اینترنت پرسرعت بر بستر فیبرنوری با پهنای باند بالای ۵۰Mb/s به این پروژه متصل شوند.

گفتنی است تاکنون ۹ هزار و۴۵۲ مشترک تلفن ثابت بر بستر فیبرنوری و تعداد ۴ هزار و ۳۶۱ مشترک اینترنت پرسرعت (تانوما) در سطح استان دایر شده است.