مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: ۳۴ تیم در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام رمضان و نوروز فعال هستند که از این تعداد، ۱۳ اکیپ ثابت و ۲۱ اکیپ سیار هستند و در ۲ شیفت کاری از هشت صبح تا ۲۰ شب فعالیت می کنند.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر، علی فاتحی‌نیا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این طرح ۵۵ نفر فعالیت دارند، گفت: طرح یاد شده از ۱۹ اسفندماه آغاز و تا ۲۲ فروردین سال دیگر ادامه دارد.

به گفته وی این اکیپ ها بر ۴۵۰ واحد فراورده های خامی و دامی نظارت می کنند و در صورت مشاهده تخلف با خاطیان برخورد می کنند و مردم هم می توانند در صورت مشاهده تخلف با سامانه ۱۵۱۲ تماس بگیرند تا در اسرع وقت پیگیری شود.

این مسوول به طرح واکسینه دام هم اشاره کرد و یادآور شد: امسال ۱۱۶ هزار راس دام سنگین و ۷۴۰ هزار راس دام سبک علیه بیماری تب برفکی واکسینه شدند؛ همچنین هفت هزارو ۷۳ قلاده سگ علیه هاری و ۲۵۹ هزار راس گوسفند و ۱۹۱ هزارو ۷۷۵ راس بز نیز واکسینه گردیدند.

وی به صادرات دامی و خامی هم اشاره کرد و اظهار داشـت: امسال ۷۰ تن محصولات لبنی، یکهزار و ۳۴۰ تن پنجه پای مرغ، ۳۳۵ تن تخم مرغ خوراکی و یکهزارو ۱۰ قطعه کبک زنده از استان به کشورهای خارجی صادر شد.

فاتحی‌نیا با اشاره به برگزاری بیش از ۲۰ اردوی جهادی در استان بیان کرد: بیش از ۲۰۰ هزار راس در اردوهای جهادی خدمات رایگان دریافت کردند.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد با بیان اینکه هیچگونه کمبود گوشت نرغ در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان نخواهیم داشت، گفت: ۳۱ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۵۴۸ قطعه جوجه‌ریزی مرغ گوشتی داشت که این آمار تا دو هفته آینده افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۶ میلیون جوجه‌ریزی انواع طیور با درصد تلفات نرمال ۴.۶ درصد در استان انجام شده است، ادامه داد: ۳ میلیون و ۱۷۶ هزار و ۷۷۲ قطعه جوجه‌ریزی مرغ تخم‌گذار، ۳۴ هزار و ۷۲۰ قطعه جوجه‌ریزی مرغ مادر، ۲۰۷ هزار و ۲۲۰ قطعه جوجه‌ریزی بوقلمون گوشتی تاکنون در استان انجام شده است.

فاتحی‌نیا تصریح کرد: ۹۱ تن معدوم‌سازی از ابتدای سال جاری تاکنون انجام شده و ۱۰۴ تن فرآورده دام و طیور ضبط شده است.

وی با اشاره به مصرف گوشت قرمز و سفید در استان یزد بیان کرد: روزانه بیش از ۱۲۰ تن گوشت سفید و ۴ تن گوشت قرمز در استان تولید و مصرف می‌شود.