به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ محمدکاظم صادقیان افزود: بازرسان اداره کل صمت با مشارکت اصناف و همکاری فرمانداری، شبکه های بهداشت و درمان، دامپزشکی و اداره کل تعزیرات حکومتی ، نظارت بر بازار شب یلدا را برای کنترل قیمتها و حمایت از حقوق مصرفکنندگان آغاز کردهاند.
صادقیان از آغاز طرح نظارتی ویژه شب یلدا از ۲۰ آذرماه خبر داد وگفت: در این راستا گشتهای مشترکی نیز در حال انجام است.
محمدکاظم صادقیان از کسبه خواست تا حقوق مصرف کنندگان و انصاف را رعایت کنند و شهروندان نیز در صورت مواجهه با هرگونه تخلف موارد را به شماره تلفن ۱۲۴ اعلام نمایند.
وی خاطرنشان کرد: سامانه ۱۲۴شبانه روز برای دریافت شکایات، انتقادات، پیشنهادات و نظارت مردمی فعال است و شهروندان میتوانند هرگونه تخلف اقتصادی در زمینه عدم درج قیمت، صدور فاکتور، تقلب وگرانفروشی را از این طریق اعلام کنند، اپلیکیشن آپ نیز برای دریافت گزارشات و شکایات مردم در دسترس می باشد.
Monday, 4 August , 2025