کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان یزد از بارش برف و باران برای پنجشنبه و جمعه ۲۵ و ۲۶ آبان ماه در استان یزد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ “سیدعباس میرحسینی” گفت: بارش برف و باران در ارتفاعات و مناطق جنوبی و شرقی استان برای پنجشنبه و جمعه پیش بینی شده است.

وی اظهار کرد: بارش باران در روز پنجشنبه در شهرستان‌های اردکان، اشکذر، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست، هرات، زارچ و میبد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در روز جمعه هم در بافق، بهاباد، تفت و مهریز شاهد بارش‌هایی خواهیم بود که این بارش‌ها تا پیش از ظهر روز جمعه ادامه دارد.
میرحسینی اضافه کرد: وزش باد نسبت شدید با احتمال گرد و خاک و احتمال رعد و برق دور از انتظار نیست.

وی، احتمال لغزندگی جاده‌ها، احتمال آبگرفتگی معابر و جاری شدن آب برای این دو روز پیش بینی کرد و گفت: در عبور از جاده‌های کوهستانی و حاشیه‌های رودخانه‌ها و مسیل‌ها و فعالیت‌های کوهنوردی احتیاط شود.