به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر ؛ ابوالفضل اسدی با اشاره به اینکه خط انتقال ۶۳ کیلوولت منطقه ویژه اقتصادی یزد به طول ۳ کیلومتر از پست ۴۰۰ کیلوولت شهید سامعی آغازشده و تا پست منطقه ویژه اقتصادی یزد نیز ادامه خواهد داشت، افزود: در حال حاضر اجرای طرح مذکور از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه طرح مذکور بر اساس تفاهمنامه شرکت برق منطقهای یزد، شرکت شهرکهای صنعتی و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و باهدف تأمین برق پایدار ۶ شهرک صنعتی استان شکلگرفته است؛ تصریح کرد: با تلاش شرکت برق منطقهای یزد، مناقصههای مرتبط با اجرای این طرح با موفقیت برگزارشده و خوشبختانه با مشارکت شرکت شهرکهای صنعتی یزد، پیشبرد پروژه در وضعیت خوبی است.
علیرضا رفیعی معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقهای یزد نیز ضمن بیان اینکه احداث خط انتقال ۶۳ کیلوولت منطقه ویژه اقتصادی یزد بااعتباری بالغبر ۸ و نیم میلیارد تومان و از ابتدای سال جاری آغازشده است؛ ادامه داد: امید است با تداوم مشارکت مناسب شرکت شهرکهای صنعتی، خط مذکور تا پایان دیماه سال جاری به بهرهبرداری برسد.
وی در تشریح ویژگی شاخص این طرح گفت: برجهای استفادهشده در این خط برای اولین بار در شرکت برق منطقهای یزد طراحی و بهینهسازی شده و حدود ۱۷ درصد در وزن آهنآلات مورداستفاده صرفهجویی شده است.
تامین برق پایدار صنایع یزدی با احداث خط ۶۳ کیلوولت منطقه ویژه اقتصادی یزد
پرینت
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد جزئیات احداث خط انتقال ۶۳ کیلوولت منطقه ویژه اقتصادی به منظور تامین برق پایدار صنایع منطقه تشریح کرد.
https://www.yazdtitr.ir/?p=102494
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 5 August , 2025