رویداد رسالت سبز به مناسبت هفته گردشگری توسط کمیته تخصصی گردشگری فرهنگی تاریخی یزد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ به مناسبت بزرگداشت هفته گردشگری و احترام به شعار گردشگری و سرمایه‌گذاری سبز، کمیته تخصصی گردشگری فرهنگی تاریخی یزد با همکاری کمیته تخصصی گردشگری خوراک و سازمان مدیریت پسماند، مطابق با برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و در راستای همگام‌سازی بوم گردی‌ها با سفیران فرهنگی، صنایع‌دستی، خوراک بومی و سنت‌های حسنه استان یزد، تحت عنوان «رسالت سبز» رویدادی را در تلفیق صنعت، سنت و خوراک برگزار کرد.

در این رویداد که تعدادی از مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، شهرداری یزد، مدیران هتل‌ها، راهنمایان گردشگری و جمعی از شهروندان حضور داشتند، صنعتگران یزدی، با استفاده از منسوجات و دست بافت‌های یزدی اقلامی نظیر ساک خرید، سفره صبحانه کودکان و سفره نان را ارائه کردند.

همچنین خوراکی‌های سنتی یزد و تنقلات سالم مانند شولی، سیروک، کماچ و خشکبار طبیعی در کنار دم‌نوش‌های گیاهی در ظروف سفالی و بسته‌بندی‌های دوستدار محیط‌زیست به حاضرین داده شد.

در این رویداد راهکارهایی برای تفکیک زباله، کاهش حجم پسماند و تبدیل آن به کمپوست به حاضران ارائه و در پایان از حاضران دعوت شد تا هر یک راوی و بانی توسعه گردشگری پایدار باشند.

با توجه به اینکه توسعه فرهنگ اصیل یزدی با احترام به صنایع‌دستی و محیط‌زیست همگام و همزیست بوده و هست، این رویداد باهدف پیوند دادن زنجیره فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.