مدیر مخابرات منطقه یزد به نهضت جهادی توسعه فیبر نوری در استان اشاره کرد و افزود: اجرای طرح نجما”نهضت جهادی توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران” از مهتمرین اولویت های مخابرات منطقه یزد در سراسر استان است.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر، محمدرضا زارع، مدیر مخابرات منطقه یزد در نشستی با حجت الاسلام فتاحی امام جمعه ابرکوه به بیان نقش فیبرنوری در توسعه شهر هوشمند اشاره کرد و اظهار داشت: با بهره برداری از این پروژه ضمن بهبود اینترنت تلفن ثابت باعث توسعه شبکه تلفن همراه در استان می شود.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در این پروژه، تاکنون عملیات اجرای این طرح در برخی نقاط شهرستانهای یزد،ابرکوه،اردکان،اشکذر،تفت، میبد و مهریز آغاز شده که امیدواریم با همکاری و تعامل سایر دستگاههای استان نسبت به اجرای این پروژه مهم در استان اقدام نماییم.

حجت الاسلام فتاحی امام جمعه ابرکوه نیز به نقش مخابرات در توسعه پرداخت و از مخابرات منطقه یزد به عنوان یکی از سازمان های پیشرو در عرصه خدمت رسانی یاد کرد و خواستار همکاری و تعاملات دو جانبه در رشد چشمگیر خدمات ارتباطی و توسعه فیبرنوری در این شهرستان شد.