به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر، مجتبی فرهمند امروز، ۱۸ شهریورماه در جمع خبرنگاران افزود: این نمایشگاه با حضور استانهای تهران، البرز، مرکزی، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و یزد در قالب ۹۴ غرفه برگزار میشود.
وی برگزاری دورههای آموزشی ویژه مهندسان صنعت ساختمان در دو نوبت صبح و عصر و برگزاری دورههای آموزشی ویژه سرمایهگذاران صنعت ساختمان را از جمله برنامههای جنبی این نمایشگاه برشمرد و گفت:برگزاری این نمایشگاه صرفاً محلی برای ارائه محصولات نیست و مهمترین ویژگی آن اصلاح زنجیره معیوب ساخت و ساز در یزد است و یکی از حلقههای این چرخه، عدم ارتباط ذینفعان است و لذا امیدواریم این نمایشگاه محلی برای ارتباط مردم، مهندسان و معماران باشد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: مبحث انرژی دغدغهای مهم و اساسی است که شرایط مصرف و ناترازی انرژی در کشور ما رو به بحران است و در زمینه ساختمان باید به این مقوله و افزایش بهرهوری و کاهش مصرف توجه جدی صورت گیرد و امیدواریم در قالب این نمایشگاه محصولات جدیدی معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه نگاه سنتی به صنعت ساختمان باعث شده کمتر به فناوریهای نوین توجه شود گفت: ارزانسازی و سریعسازی دو مقوله مهم است که باید در ساختار مهندسی ساخت و ساز ترویج یابد و نمایشگاهها میتواند در این رابطه با ارائه تکنولوژیهای نوین مؤثر واقع شوند.
فرهمند از اجرای طرح شناسه ملی ساختمان در قالب سامانه شمس در استان یزد به طور پایلوت خبر داد و افزود: براساس این سامانه، تمام مشخصات ساختمان و حداقل اطلاعات انرژی و کیفیت ساختمان ثبت و در اختیار عموم قرار خواهد گرفت و از این طریق میتوان پایش مؤثری در ساخت و سازهای کشور داشته باشیم.
احمد قافی، مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان یزد نیز در این نشست با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توسعه کیفی و کمی نمایشگاهها گفت: در مقوله توسعه کمی هم اکنون ۱۲ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی جدید در مرحله گودبرداری و هفت هزار مترمربع فضاهای جنبی در نمایشگاه بین المللی یزد در حال پیگیری است که امیدواریم در بازه زمانی دو تا دو و نیم سال به بهرهبرداری برسد. در بحث توسعه کیفی نیز بهرهمندی از مجریان متخصص در دستور کار قرار گرفته تا نحوه برگزاری نمایشگاهها از حالت سنتی خارج و به سمت برگزاری نوین سوق یابد.
Sunday, 15 September , 2024