رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد پسماند خانگی را مواد آلی قابل تبدیل به کود کمپوست تشکیل می دهد گفت: خط تولید کود کمپوست تا پایان شهریور در یزد راه اندازی می شود.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ برزگر با اشاره به اقدامات سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد در زمینه پسماندهای خانگی، اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند در راستای تکمیل احداث خط پردازش ۳۰۰ تنی پسماندهای خانگی شهر یزد که خوشبختانه سال گذشته در مهرماه به بهره‌برداری رسید، اقدام به ایجاد خط تولید کود کمپوست که بخش موادهای عالی پسماندهای خانگی به حساب می‌آید کرده است.

وی با بیان اینکه موادهای عالی پسماندهای خانگی حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد کل پسماندهای خانگی را شامل می‌شود، گفت: در این حوزه برنامه‌ریزی لازم صورت پذیرفته و تجهیزات راه‌اندازی و تست آن در محل کارخانه مستقر شده و بهره‌برداری از آن در آینده‌ای نزدیک انجام می‌شود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد با بیان اینکه با راه‌اندازی این خط تولید کود کپوست هم در این کارخانه انجام می‌شود، عنوان کرد: برای راه اندازی و تجهیز این خط، بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص پیدا کرده و امیدواریم بتوانیم ۶۰ درصد پسماندهای عالی را به وسیله این خط مدیریت کرده و در راستای حفظ محیط زیست و تولید کود مورد نیاز کشاورزی و باغات و فضای سبز شهری از آن استفاده کنیم.
برزگر گفت: این خط در واقع در جهت تکمیل روند مدیریت پسماندهای عادی شهر یزد احداث می‌شود که بتوانیم بخش عمده‌ای از پسماندهای شهر یزد را مدیریت کرده و میزان پسماندهای دفنی شهر یزد را به حداقل ممکن برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که بتوانیم تا انتهای فصل تابستان امسال این خط را به بهره‌برداری برسانیم و بحث تولید کود کمپوست را هم در شهر یزد اجرایی کنیم.