به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ جلال الدین شریعتمدا گفت: از جمله بیماری های احتمالی قابل انتقال از دام های قربانی آلوده و گوشت آنها به انسان بیماری تب کریمه- کنگو می باشد.
شریعتمدار با اشاره به اینکه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در دام فاقد علائم بالینی مشهود بوده گفت : علاوه بر استفاده از دستکش جهت ذبح دام و یا هنگام قطعه کردن گوشت تازه دام ذبح شده، حتماً لاشه را به مدت ۲۴ ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری و سپس مصرف نمایند تا در صورت آلوده بودن دام به ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با کاهش PH گوشت و اسیدی شدن لاشه دام، عوامل بیماریزا از بین بروند.
وی در پایان با تاکید بر اجتناب از کشتار دام در معابر و منازل در روز عید قربان بیان کرد در کشتارگاهها از ساعت ۵ صبح لغایت ۱۳ دامپزشکان، دستیاران بهداشتی و ناظرین شرعی حضور دارند و ضمن معاینه دام و انجام بازرسی های بهداشتی گوشت با تجهیزات و امکانات، لاشه دام ۲۴ ساعت به طور کامل در دمای سردخانه و یخچال نگهداری میشود و این ویروس خطرناک به راحتی از بین میرود.
تب کریمه کنگو را در مراسم قربانی جدی بگیریم
پرینترئیس اداره دامپزشکی شهرستان اشکذر ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید قربان از شهروندان خواست: در آستانه عید قربان خطر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگیرید.
http://www.yazdtitr.ir/?p=101043
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Monday, 4 December , 2023