استفاده از کولرهای گازی بسیار رواج یافته است و مصرف برق کولرهای گازی نسبت به کولرهای آبی به‌مراتب بیشتر است در این‌ بین برای مناطق عادی منطقی و مقرون‌ به‌ صرفه این است که از کولر آبی استفاده شود.

علی رضایی، کارشناس صنعت برق در یادداشتی به راهکارهایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی می پردازد که در ادامه می‌خوانید:

استفاده از کولرهای گازی بسیار رواج یافته است و مصرف برق کولرهای گازی نسبت به کولرهای آبی به‌مراتب بیشتر است دراین‌بین برای مناطق عادی منطقی و مقرون‌به‌صرفه این است که از کولر ابی استفاده شود.

نکات ساده و در عین حال مهمی پیرامون نحوه استفاده از اسپلیت و داکت اسپلیت‌ها وجود دارد که شهروندان می‌توانند در صورت رعایت این نکات مصرف برق خود را به‌مراتب کاهش دهند.

توجه به تنظیم دمای آسایش مکانیزمی قابل‌توجه برای صرفه‌جویی در مصرف برق این سامانه‌ها است.

دمای آسایش یا آسایش حرارتی دمایی است که مهم‌ترین معیار در طراحی ساختمان بر اساس صرفه‌جویی در مصرف انرژی است و اگر به آن توجه نداشته باشیم با افزایش مصرف برق و افزایش قبض برق می‌شود.

یکی از راه‌های کاهش مصرف برق کولرگازی این است که اسپلیت خود را در دمایی تنظیم کنید که نقطه آسایش شما را فراهم کند و معمولاً دمای مناسب جهت کولرهای گازی ۲۴ درجه سانتیگراد است و با تنظیم این دما کولرگازی شما سریع‌تر محیط را به آن دما رسانده و ترموستات آن عمل کرده و کمپرسور دستگاه خاموش می‌شود و در طول استفاده شما کمپرسور با کمترین کارکرد می‌تواند محیط را خنک کند.

برای کاهش فشار کمپرسور در صورت کثیف بودن فیلتر هوا و یا کندانسور باید به‌صورت دوره‌ای فیلترها را عوض کنید و یا تمیز کنید فشار بیشتر به کمپرسور مساوی است با مصرف برق بیشتر همچنین در صورت کثیف بودن فیلتر ذرات داخل آن به داخل کانال برگشته که باعث کاهش عملکرد و مشکلات فنی بیشتر در آینده خواهد شد.