مدیر مخابرات منطقه یزد گفت: به مناسبت هفته ارتباطات ۹۵ پروژه مخابراتی و همراه اول در استان آماده بهره برداری است.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ محمدرضا زارع میزان سرمایه گذاری برای این طرح‌ها را بالغ بر یک هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این‌ طرح ها در حوزه همراه اول شامل تاسیس، توسعه و افزایش تکنولوژی ۲۲ سایت BTS تلفن همراه ، تعویض دکل سایت در ۱۰ نقطه و اجرای فیبرنوری ۳ سایتBTS در متراژ افزون بر ۱۰۰۰ متر می باشد.
مدیر مخابرات منطقه یزد اظهار داشت : تاسیس ، توسعه و جایگزینی کافونوری در ۱۰ مرکز، اجرای فیبرنوری و شبکه کابل مسی در مراکز، ایجاد بستر تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت از طریق تانوما در شهرهای ابرکوه، مهریز، میبد و یزد، و نصب سوییچ دیتا در ۲ مرکز از پروژه های قابل بهره برداری در هفته ارتباطات می باشد.
وی توسعه تجهیزات اینترنت پرسرعت خانگی در سطح استان، ایجاد امکان دایری تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت بر بستر وایرلس ، ایجاد بستر ارایه سرویس vdsl، افزایش ظرفیت زیرساخت داخل استانی در ۳ مسیر و افزایش ظرفیت پهنای باند تجهیزات دیتای کافونوری را از دیگر طرح های این هفته بر شمرد.
زارع خاطرنشان کرد: ۲۶۶ طرح مخابراتی از هفته ارتباطات سال ۱۴۰۱ تا هفته ارتباطات امسال با سرمایه گذاری بالغ بر یک هزار و ۹۰۰میلیارد ریال در استان یزد مورد بهره برداری قرار گرفت.