به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ محمدرضا عابدی بابیان اینکه ردیابی آفت مگس میوه مدیترانهای به دو صورت مشاهدهای و نصب تله انجام میشود، اظهار کرد:ردیابی این افت از نیمه های اردیبهشت ماه آغاز شده و تا پایان فصل برداشت ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: تله ها به صورت هفتگی به منظور مشاهده آفت رصد و فرمون آن درصورت لزوم تعویض میگرددو درختان میوه پرتقال، نارنگی ، زردالو ، هلو، انار، خرمالو ، انجیر ، گلابی ، گوجه سبز، شلیل و… میزبان این آفت هستندواین آفت که به بیش از ۳۰۰ گونه از گیاهان حمله میکند؛ لهیدگی، پوسیدگی و ریزش شدید میوه را در پی دارد و میتواند تا ۱۰۰ درصد محصول را بین ببرد .
عابدی؛ نصب کارت زرد، نصب تله فرمونی و محلول پاشی پروتئین هیدرولیزات به همراه سم برای کاهش جمعیت این آفت و شکار انبوه آن در باغهای میوه را از جمله راههای مبارزه با این آفت عنوان کرد.
وی همچنین به اهمیت مبارزه زمستانه با مگس میوه مدیترانهای اشاره کردوافزود : باغداران باید از انتقال میوههای آلوده جلوگیری کنند و منطقه سایه انداز درختان خود را در زمستان به منظور از بین بردن شفیره آفت بیل بزنند.
این مسئول یادآور شد: بااستناد به یافته های تحقیقاتی، مگس میوه مدیترانهای به علت مقاومت بالایی که در مقابل شرایط آب و هوایی دارد در نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرده و نسبت به سایر مگسهای میوه
Sunday, 15 September , 2024