طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی از سیزدهم اسفند ماه ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان آغاز گردیده است و تاکنون مقدار ۱۸۴۰کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی معدوم گردیده است. به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ دکتر سید مهدی موسوی پور رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان […]

طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی از سیزدهم اسفند ماه ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان آغاز گردیده است و تاکنون مقدار ۱۸۴۰کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی معدوم گردیده است.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر؛ دکتر سید مهدی موسوی پور رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی با هدف  تضمین سلامت فراورده های خام دامی عرضه شده در سطح استان با حضور بازرسین بهداشتی در حال اجرا می باشد.

موسوی پور یکی از وظایف مهم و اصلی دامپزشکی را نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی بیان نمود و کلیه واحدهای توزیع و عرضه فراورده های خام دامی و یا مراکز مرتبط با  فرآورده های خام دامی را  مشمول این طرح نظارتی دانست .

وی بیان نمود: از ابتدای این طرح که از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ شروع  شده است تا ۱۴۰۲/۰۱/۰۶ تعداد ۲۶۴۴ کل بازدیدهای صورت گرفته توسط بازرسین بهداشتی و میزان۱۸۴۰ کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف انسانی معدوم شده است.

رئیس اداره نظارت در ادامه گفت: در پی بازدید های بعمل آمده از واحدهای سطح استان و در راستای جلوگیری از عرض فرآورده های خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف انسانی  یک واحدقصابی و یک واحد رستوران با دستور مقام محترم قضایی پلمپ گردید.

وی در پایان از تمام هم استانی ها خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح استان با سامانه ارتباط مردمی ۱۵۱۲ جهت بررسی موضوع توسط کارشناسان دامپزشکی تماس حاصل نمائید.