دبیر هیئت بدمینتون استان یزد گفت: هیئت بدمینتون استان با وجود هسته قوی، بدنه بیمارگونه‌ای دارد که باید با گذشت، همکاری و همفکری خانواده بدمینتون استان به زودی بهبود یابد. به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر، جمال‌الدین نزاکتی در نشستی که با هدف هم‌اندیشی پیشکسوتان، کارشناسان، مربیان و بازیکنان منتخب استان در راستای تنظیم آیین‌نامه داخلی […]

دبیر هیئت بدمینتون استان یزد گفت: هیئت بدمینتون استان با وجود هسته قوی، بدنه بیمارگونه‌ای دارد که باید با گذشت، همکاری و همفکری خانواده بدمینتون استان به زودی بهبود یابد.

به گزارش پایگاه خبری یزدتیتر، جمال‌الدین نزاکتی در نشستی که با هدف هم‌اندیشی پیشکسوتان، کارشناسان، مربیان و بازیکنان منتخب استان در راستای تنظیم آیین‌نامه داخلی این هیئت برگزار شد، با اشاره به اینکه هیئت بدمینتون استان با وجود هسته قوی، بدنه بیمارگونه‌ای دارد، اذعان داشت: باید با گذشت، همکاری و همفکری خانواده بدمینتون، استان به زودی شاهد پیشرفت و ارتقای چشمگیر این ورزش باشیم.

نزاکتی افزود: با وجود افراد قوی از جمله پیشکسوتان، مربیان، بازیکنان و کارشناسان این ورزش در ابتدا باید حواشی را کنار گذاشت و مشکلات را کارشناسی و برای حل آن اقدام کرد تا به بالاترین حد کیفیت ورزش بدمنیتون در استان برسیم.

وی در ادامه به تشریح اهمیت تنظیم آیین‌نامه داخلی هیئت بدمینتون پرداخت و اظهار داشت: آیین‌نامه داخلی باید براساس چارچوبی قانون‌گذاری شود که شرح وظایف کمیته‌های مورد نظر به صراحت بیان شود.

وی با برشمردن وظایف و ساختار کمیته‌های حال حاضر این هیئت بر تشکیل کمیته اقتصادی تاکید کرد و گفت: تشکیل این کمیته برای تامین منابع مالی باید در اولویت قرار گیرد هرچند با برگزاری فستیوال‌های مختلف نیز می‌توان علاوه بر استعدادیابی با کسب درآمد از آن برای ایجاد زیر ساخت‌های ورزش بدمینتون هزینه کرد.

وی خواستار بررسی اعضای حاضر در نشست برای حذف کمیته استعدادیابی و ایجاد کمیته آموزش شد و گفت: استعدادیابی باید در دل آموزش قرار گیرد و تا آموزشی نباشد نمی‌توان در رده‌های مختلف از جمله نونهالان استعدادیابی کرد. همچنین کمیته جوانان نیز می‌تواند با کمیته آموزش تلفیق شود.

وی در پایان بر کار تیمی برای رفخ و فتح امور این هیئت تاکید کرد و گفت: می‌توان خانواده بدمینتون استان را با همکاری، همدلی و همفکری به سرمنزل مقصود رساند که لازمه آن کمک همه افراد با تمام پتانسیل‌هایشان است.

در ادامه سایر اعضای حاضر در این نشست به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند که عدم برگزاری مسابقات تدارکاتی در استان، عدم وجود دفتر برای هیئت استان، معضل وجود اپیدمی ویروس کرونا و تعطیلات مکرر در این راستا، عدم حمایت کافی و لازم خانواده‌ها از رده‌های نوجوانی به بعد با دلایلی نظیر مشکلات درسی و نزدیک شدن زمان کنکور، نبود مدارس متعدد بدمینتون در استان از مهمترین آنها بود.

عدم همدلی افراد در ورزش استان، تشکیل کمیته‌های مختلف اجرایی با رویکرد قوی و جدید، تشکیل لیگ استانی بدمینتون با تیم داری شرکت ها و صنایع، نبود زیر ساخت های مناسب و کافی،به روز رسانی تقویم ورزشی هیئت و حضور روانشناس برای رفع عدم اعتماد و خود باوری بازیکنان در زمان حضور در مسابقات از دیگر موارد مطرح شده از سوی اعضاء بود که در این نشست بود مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.